Triple-T Dr Azlan

ANDA ADA MASALAH KESIHATAN?
Baca Pengakuan Ikhlas Di Bawah
 
 PESAKIT BUAH PINGGANG

.
 PESAKIT KENCING MANIS
 

PESAKIT GOUT

 

 
 PESAKIT DARAH TINGGI
 
MEMPERKENALKAN, TEH HERBA TRIPLE-T
Mari kita lihat apa kata pengguna Triple-T 
.
 
-PESAKIT BUAH PINGGANG-
.

 

 
-PESAKIT KENCING MANIS-
 
.
.

-PESAKIT GOUT-

APA ITU TRIPLE-T?

.
TRIPLE-T merupakan satu-satunya teh herba yg di formulasikan dari herba-herba tempatan yang mana telah menjalani kajian saintifik selama 7 tahun dan hasil kajiannya diiktiraf pada peringkat antarabangsa! Pengasas produk ini ialah Dr Azlan, pakar toksikologi.
.
.
Triple-T adalah teh herba 3 tindakan (Triple Action Tea) 
  • Membantu Mencuci Organ – Cellular Detox
  • Membantu Memulihkan Sel Hati & Buah Pinggang
  • Membantu Menghapuskan Sel Lemak Merbahaya..

Triple-T telah melalui kajian saintifik R&D oleh pakar toksikologi dan terapi makanan  Dato’ Asst. Prof. Dr. Norazlanshah lebih 7 tahun.  Ia terbukti berkesan secara saintifik dan tidak toksik kepada badan.

Triple-T juga kaya antioksidan & 100% herba semulajadi.
Triple-T sangat-sangat disarankan untuk mereka yang mempunyai kerosakan hati dan buah pinggang sertamereka yang mempunyai berat badan berlebihan.
.
Triple-T juga sesuai diamalkan sebagai minuman kesihatan...
 
Berikut Merupakan Kandungan Herba Aktif Dalam Triple-T..
Setiap daripada bahan yang digunakan dalam Triple-T mempunyai fungsi dan kebaikkannya tersendiri.
Berikut adalah senarai ringkas fungsi dan kegunaan bahan yang digunakan..
DAUN FICUS (Mas Cotek) 
  • Membantu melindungi hati dan ginjal serta menghasilkan sel-sel organ dalaman yang lebih sihat.
  • Ia juga sangat berkesan dalam mengawal gula dan tekanan darah secara efektif.
 
DAUN STAMINEUS (Misai Kucing)
  • Membantu mencuci dan mengeluarkan toksin dalam badan.
  • Melawaskan pembuangan air kecil dan mencairkan batu karang.
Daun Teh Hijau
  • Kandungan bahan aktifnya membantu menghalang penukaran karbohidrat kepada gula.
  • Sumber antioksidan terbaik yang meningkatkan metabolisme badan serta mengurangkan stress.
  • Ia juga menstabilkan tekanan darah, menyihatkan jantung, membunuh sel-sel kanser serta mengurangkan paras kolestrol jahat selain membantu dalam penjagaan kesihatan kulit.

.

Siapakah Dr  Azlan?

Untuk makluman anda, Dr Azlan merupakan seorang pakar dalam kajian toksikologi herba dan pemakanan & keselamatan makanan dari Universiti Awam Malaysia.

Beliau pernah memenangi pelbagai anugerah daripada penyelidikan dan pembangunan produk berasaskan herba di antaranya adalah Ekspo Teknologi Malaysia, MTE 2011 (pemenang pingat emas), IIRIE 2011 (anugerah khas & pemenang pingat Perak), Teknologi Reka Cipta dan Inovasi Expo, ITEX 2011 (anugerah khas, pemenang pingat emas & pemenang pingat Perak).
.
Berikut kami kemukakan beberapa sijil dan anugerah yang beliau perolehi. 
Menurut Dr Azlan, masalah kerosakan buah pinggang & hati ini berkait rapat penyakit seperti obesiti, kencing manis, gout, darah tinggi sirosis dan hemodialisis.
 
Sebab itu lah anda akan dapati kebanyakan pesakit-pesakit ini jika tidak dirawat segera akan mengalami masalah buah pinggang.
 
Kalau anda ada kencing manis ataupun darah tinggi, anda sebenarnya berisiko tinggi untuk mengalami masalah kegagalan buah pinggang.
.
Oleh itu, bagi merawat masalah ini anda perlukan satu formula yang boleh merangsang pertumbuhan semula sel-sel organ dalam badan untuk kembali sihat.
.

Siapakah Yang Berisiko Mendapat Penyakit Kegagalan Fungsi Buah Pinggang ?

Boleh kata semua orang mempunyai risiko mendapat penyakit kegagalan buah pinggang, cuma berikut adalah faktor-faktor risiko tinggi yang diketahui:

  1. Pesakit yang menghidap kencing manis.
  2. Kerap makan ubat tahan sakit atau ubat-ubatan tambahan (supplement) yang tidak diketahui.
  3. Pesakit yang mempunyai penyakit jantung koronari.
  4. Pesakit yang mempunyai sejarah keluarga penyakit buah pinggang yang ketara.

RISIKO SAKIT BUAH PINGGANG JIKA TIDAK DIRAWAT SEGERA!

  • Serangan jantung
  • Tekanan darah tinggi
  • Microalbuminuria
  • Proteinuria
  • Darah Creatinin meningkat
  • Dialisis – peritoneal
  • hemodialisis
  • Pemindahan buah pinggang
  • Risiko kehilangan buah pinggang! 
Bagi mengatasi masalah-masalah ini, Dr Azlan dan beberapa penyelidik lain telah menjalankan kajian selama 7 tahun bagi mencari formula terbaik merawat masalah anda tu. 
7 tahun? 
Ya, 7 tahun, bukannya 7 bulan, atau 7 minggu , apatah lagi 7 hari!.
Alhamdulillah, seteleh menghadapi pelbagai onak dan duri, mereka berjaya menghasilkan formula yang berkesan untuk merawat masalah-masalah di atas. Hasil daripada kajian ini telah berjaya dipaparkan di journal-journal antarabangsa. Anda boleh lihat sendiri hasil kajian kami ini di journal-journal antara bangsa.  
 
Bukan senang nak publish paper kat sini, ada banyak tapisan dan ianya mengambil  masa yang lama. Hanya kajian yang betul-betul mengikut methodologi dan yang diiktiraf sahaja yang akan dipublish. 
 

Dalam penyelidikan yang Dr Azlan jalankan, beliau menggunakan sumber  alami dari tumbuh-tumbuhan yang ada di negara kita Malaysia yang tercinta ini.

Dan hasil yang ditemui memang menakjubkan.

Siapa sangka negara kita sebenarnya banyak sumber alami untuk diketengahkan dalam bidang perubatan.

Kos penyelidikan selama 7 tahun ini telah menelan belanja beratus ribu ringgit!.

Ya, RATUS RIBU RINGGIT dengan masa 7 TAHUN untuk dapatkan formula in!

Tak percaya?

Ok di sini kami sertakan beberapa grant yang Dr Azlan perolehi untuk menjalankan kajian.

Nak buat satu-satu kajian ni bukannya mengambil sehari dua. Ianya mengambil masa yang lama dan menelan belanja kos yang tinggi.

Jika anda masih ragui kehebatan Triple-T, sila baca testimoni di bawah : 
    .

.
Cara pengambilan Triple-T:
  • Rendam/Rebus/ 1 uncang Triple-3 selama 10 minit ke dalam 400-600 ml selama 5-10 minit
  • Minum tanpa sebarang campuran gula
  • Amalkan 2 kali sehari.
  • 1 uncang boleh digunakan sebanyak 2 kali.
Berapa lama eh baru nampak kesan?
 
Tiada tempoh spesifik. Apa yang pasti, analisis Dr Azlan menunjukkan bahawa campuran herba pada Triple-T berupaya untuk membantu masalah kesihatan.
Penemuan ini mencadangkan supaya campuran herba Triple-T dimasukkan ke dalam amalan minuman harian kerana potensinya dalam regenerasi sel hati dan buah pinggang yang rosak
 
Dalam proses kaedah rawatan TRIPLE-T ini, tubuh badan manusia akan mengalami tindak balas positif yang dinamakan healing crisis
 
Healing crisis ini biasa berlaku apabila menggunakan bahan semulajadi kerana ia akan bertindak membuang kesan-kesan dari pemgambilan ubatan atau makanan yang mengandungi kimia.

Antara kemungkinan tindak balas yang dialami adalah sepeti:

  • Pembuangan najis dan kencingan lebih lawas dari biasa
  • Berdebar
  • Letih
  • Sakit tekak
  • Sakit sendi
  • Loya dan demam
  • Sakit di bahagian-bahagian tertentu

Tempoh healing crisis ini berbeza mengikut individu. Jika keadaan ini berlaku, pengambilan TRIPLE-T mestilah diteruskan kerana ini merupakan reaksi positif badan ke arah pemulihan. 

JOM HIDUP SIHAT TANPA MASALAH KESIHATAN!

Sekarang ni, anda telah melihat sendiri bagaimana TRIPLE-T  dan gaya hidup sihat membantu pengguna seperti anda SIHAT TANPA MASALAH KESIHATAN

 

 

Oh ya, ini bukan produk ajaib!

Untuk makluman anda, walaupun produk Triple-T ini telah terbukti secara saintifik membantu mereka yang ada masalah kesihatan, ianya bukanlah ubat ajaib yang mana jika hari ni guna terus baik.

Tidak Tuan Puan, ianya bukan begitu.

Dalam penjagaan kesihatan ni, anda perlu merawatnya dari punca yakni dari pemakanan dan lifestyle anda.

Ini bersesuaian dengan sabda nabi :

“Perut itu adalah rumah penyakit dan banyak makan itu punca segala penyakit” ( Hadis riwayat muslim)

Oleh itu, dalam kaedah protokol yang kami gunakan ini, pesakit perlu melakukan perkara-perkara dan pantang larang yang ditetapkan.

Dalam kaedah ini, anda perlu merawat makanan utama yang menjadi punca kepada masalah kesihatan anda itu terlebih dahulu dan seterusnya barulah boleh memperbaikinya

Untuk dapatkan hasil terbaik, anda perlu ikuti 100% saranan dibawah.

Namun, jika tidak mampu, sekadar 70-80% pun dah dikira baik.

Perkara utama dalam rawatan Triple-T yang kami praktiskan ini, anda perlu BERHENTI terus dari pengambilan gula putih termasuklah susu pekat manis dalam minuman seharian.

Saranan ini anda wajib ikut 100% kalau nak gunakan kaedah rawatan yang dipraktiskan.

Jika anda tak sanggup nak tinggalkan gula putih dalam menu diet seharian anda, jangan harap anda nak hilang dari penyakit anda

Gunalah banyak mana Triple-T sekalipun, tahap kesihatan anda pasti akan merosot balik kerana trigger punca utamanya anda gagal bendung.

Gula putih ni kalau mengikut kata Dr Norman , ianya adalah racun utama bagi semua manusia tak kira sama ada yang ada masalah kesihatan atau pun tidak.

 

Gula adalah ancaman terbesar dalam menjaga kesihatan di era moden ini.

Semua penyakit lifestyle pada masa kini boleh dikatakan berpunca dari pengambilan gula yang berlebihan

Susu pekat manis juga adalah salah satu gula yang amat pekat dan sangat merbahaya. 1 gelas teh tarik bersamaan dengan 1 tin minuman air berkarbonat!

Jika anda penggemar minuman 3 in 1 , sila berhenti segera kerana di dalamnya mengandungi krimer dan gula yang tinggi yang sememangnya bahaya untuk badan manusia!

Habis tu, macam mana kalau saya nak minum air manis? Saya dah terbiasa minum air manis?

Hmm..

Anda kena ingat bahawa anda sekarang menghidapi masalah kesihatan yang mana jika tidak dirawat akan menyebabkan buah pinggang anda rosak dan gagal berfungsi.

Mata boleh jadi sembab dan kaki bengkak.

Jika anda masih dengan perangai lama, jangan mimpi sakit anda tu boleh sembuh. Jangan harap hanya dengan pengambilan Triple-T sakit buah pinggang anda akan sembuh.

Seperti yang kami maklumkan tadi, nak baiki kesihatan ni kena baiki puncanya iaitu dari pemakanan, ianya bermula dari amalan diet seharian anda.

Salah satu punca utama terjadinya masalah ini semua adalah dari pengambilan gula yang berlebihan, macam mana nak sembuh kalau anda masih mengambil racun gula putih dalam diet seharian anda?

OK seterusnya, anda juga perlu amalkan perkara-perkara berikut.

Apa yang disenaraikan ini tak wajib ikut, namun amat digalakkan jika anda mahu sihat.

Saranan ini juga sesuai bagi mereka yang tiada masalah kesihatan dan ingin kekal sihat.

Jika anda tak dapat ikut 100%, dapat ikut 70-80% pun dah dikira cukup baik.

1. Ubah portion menu dalam pengambilan makanan seharian.


Jika sebelum ini kita makan nasi penuh satu pinggan dan kurang sayur, kali ini cuba ubah kepada separuh (1/2) adalah sayur, 1/4 nasi dan 1/4 lagi lauk.

Dengan cara ini, anda akan kenyang disebabkan makan banyak sayur, bukannya nasi.

2. Berpuasa setiap isnin dan khamis.


Hikmah berpuasa setiap isnin dan khamis adalah salah satu cara detoksifikasi dan cara memulihkan sistem imun badan manusia .

Secara tak langsung paras gula dalam badan juga akan turut menurun dan ianya mengurangkan beban buah pinggang untuk bekerja.

 

3. Elakkan makanan berkarbohidrat proses seperti roti dan biskut.


Ini kerana kandungan bahan-bahan di dalam roti dan biskut mengandungi gluten dan ianya tidak elok untuk sistem percernaan manusia.

Sesetengahnya juga mengandungi kandungan gula yang tinggi.

Anda boleh ambil karbohidrat dari bahan semulajadi seperti ubi kentang & ubi kayu , ianya lebih sihat dan banyak manfaat.

4. Elakkan fast food dan juga junk food.


Junk food itu sendiri mambawa makanan sampah dan tak sepatutnya berada di dalam perut manusia.

Tempat yang selayaknya bagi makanan sampah ini hanyalah di dalam perut tong sampah.

Oleh itu, please, tolong jangan makan junk food dan bagi anak-anak makanan macam ni.

3. Bersenam 2-3 kali seminggu.


Anda tak perlu jogging dan berlari untuk kekal sihat, cukup sekadar berjalan kaki pun dah OK sebagai senaman harian.

 

Berapa anda sanggup labur untuk kesihatan anda?
RM1k? rm10k? rm100k?

Sebenarnya nilai kesihatan anda tak ternilai.

Jika sakit, maka lumpuhnya kudrat kita untuk menyara keluarga dan terputus segala mata pencarian.

Bila diserang penyakit. bukan hanya kita sahaja yang susah, malah kita juga secara tak langsung telah menyusahkan anak-anak dan pasangan kita.

Nak ke anda menjadi beban kepada orang lain?

Adakah anda suka melihat orang lain bersedih dan bersusah payah kerana kedegilan anda untuk mencuba formula yang terbukti berkesan ini?

Berikut merupakan pelaburan untuk kesihatan  & kebahagian anda serta keluarga anda.

harga triple tea by dr azlan

Seperti yang tertera pada gambar di atas, harga pasaran bagi satu kotak TRIPLE-T ini adalah RM180 + RM10 Kos penghantaran + GST 6% (RM10) = RM200. 

Ya, pelaburan anda untuk kesihatan anda dan kesejahteraan keluarga anda hanya RM200 sekotak.

Bagi kami, ianya sudah cukup murah. Apalah sangat RM200 ni kalau nak dibandingkan dengan kesakitan & kesusahan yang anda alami sekarang ni.  

Anda kata  formula ni masih diragui lagi?

Produk ni dah dapat kelulusan KKM di bawah produk kategori tradisional. 

No KKM untuk produk penyelidikan Triple-T = MAL16120041TC

.

Nombor Pendaftaran KKM

 

No. pendaftaran KKM Produk Triple-T di website NPRA

.

Nah, kami sajikan lagi testimoni pengguna T-Triple buat anda .

 

-TESTIMONI PESAKIT BUAH PINGGANG-

 

 

 

 

 

.

-TESTIMONI PESAKIT KENCING MANIS-

.

-TESTIMONI PESAKIT DARAH TINGGI-

.

.

Selain dari buah pinggang, kencing manis dan darah tinggi, Triple-T juga bagus untuk penyakit lain seperti kolesterol tinggi, gout, kencing tak lawas,  dan lain-lain penyakit yang berkait rapat dengan organ detoks hati dan buah pinggang.

-TESTIMONI PESAKIT  KOLESTROL TINGGI-

.

-TESTIMONI LAIN-LAIN PENYAKIT-

.

Fuh, penat nak upload semua, 10 muka surat pun tak habis. Ni baru sebahagian sahaja yang kami tunjukan.

Kalau nak upload semua memang penuh page ni.

Ok kami bagi lagi satu, yang nak jadi ejen lepas guna pun ada tau!

 

Berikut kami paparkan keratan akhbar mengenai formula Triple-T ini.

.

So macam mana, still was-was nak cuba? Masih kata yang formula ni tak berkesan & tak berbaloi?

Terpulang pada anda, kalau anda rasa KESIHATAN ANDA tidak penting, TOLONG JANGAN BELI! 

Kepada yang pentingkan kesihatan & ingin menikmati rasa sihat seperti orang lain klik di sini segera

Ops,  Tunggu Sekejap.

Memandangkan anda mempercayai Triple-T, kami ada tawaran hebat kalau anda buat tempahan hari ini. 

Jika anda bertindak untuk buat tempahan sekarang, kami ada  tawaran hebat buat anda. Tawaran ini akan tamat pada BILA-BILA MASA SAHAJA!

  • 4 kotak Tahan sehingga 4 bulan penggunaan (112 hari)
  • RM360 / 112 hari = Anda hanya berbelanja RM3.20/hari sahaja untuk minuman kesihatan.
  • Tidakkah Harga Itu Terlalu Murah dan Tak Masuk Akal ?
  • PERCUMA Kos Penghantaran Bernilai RM10
  • Harga asal kesemua di atas  adalah (RM180 x 4 kotak) + (RM10 Pos) = RM730!
  • Tapi anda bayar RM360 sahaja!  Anda jimat sebanyak RM370. 

TAWARAN TERHAD :
 
Sekiranya anda membuat pembayaran dalam tempoh 24 Jam dari sekarang, pihak kami akan berikan JAMINAN WANG DIKEMBALIKAN jika tidak berlaku sebarang perubahan pada bacaan anda setelah menggunakan Triple-T sekurang-kurangnya 2 kotak (2 bulan)
 
Dengan syarat, anda perlu sertakan bukti bacaan darah anda sebelum dan selepas penggunaannya, dalam masa yang sama anda perlua jaga pemakanan seperti yang kami sarankan di atas sebelum ini.
 
Bukan itu sahaja, kami juga akan berikan FREE Sachet buat mereka yang membuat pembelian dalam tempoh 24jam di website ini.!
 
FREE LEBIHAN SACHET produk Triple-T kepada anda!!
 
 
 Sebaik sahaja masa di atas tamat, anda akan terlepas peluang ini

Tunggu Apa Lagi??

Dapatkan TRIPLE-T Sekarang Juga! 

beli triple tea

Jika anda tak berminat dengan tawaran di atas , boleh pilih pakej lain di bawah

Anda boleh bayar menggunakan Online Banking ataupun menggunakan Kredit/Debit Kad.
 
Pakej A (4 Kotak)
RM360 (RM90/Unit)
FREE 8 Sachet
Penggunaan Selama 4 Bulan
Jimat Sebanyak RM390
 
 .
Pakej B (2 KotaK)
RM200 (RM100/Unit)
FREE 4 Sachet
Penggunaan Selama 2 Bulan
Jimat Sebanyak RM190
 
 
Pakej C (1 KotaK)
RM200 
TIADA FREE Sachet
Penggunaan Selama 1 Bulan
Jimat Sebanyak RM50
 
 .
 
Bagi warga Singapura & Brunei tiada sebarang free gift dan anda juga perlu tambah sedikit kos pos seperti di bawah.
 
Pakej A
Total 4 Kotak
RM360
Pos RM90
 
 
 
Pakej B
Total 2 Kotak
RM200
Pos RM70
 
 
Jika anda ada sebarang masalah sila klik gambar di bawah untuk whatsapp kami secara automatik atau hubungi nombor telefon yang tertera

Sekali lagi diingatkan, sebaik sahaja masa di atas tamat, anda akan terlepas peluang untuk mendapat tawaran MONEY BACK GURANTEE & FREE GIFT ini

Top